Znate li što su Tende Istra savjetovale da uradite u svom vrtu ako želite da to postane vaša oaza mira i opuštanja? Postavite fontanu! Postoji niz prekrasnih ideja za vrtne fontane koje možete dodati u svoje dvorište. Fontana u vrtu su jako romantične. Uspješan vanjski prostor uzima u obzir sva osjetila, uključujući zvuk. I nijedan zvuk nije opuštajući od pokreta vode. Elegantna fontana ideja je vanjskog životnog prostora koja koristi jedan jednostavan mlaz vode za stvaranje savršene žarišne točke za ovo malo, potopljeno područje – vašu oazu mira i opuštanja. A naravno da Tende Istra imaju i fontane u svojoj ponudi.

Ako se želite dodatno opuštati, uz fontanu objesite viseću mrežu. Viseća mreža ispod pergole odlična je ideja koju Tende Istra dodatno mogu realizirati. Ništa nije bolje od nedjeljnog popodnevnog drijemanja u vašoj ležaljci u dvorištu. Ne brinite ako nemate dva savršeno razmaknuta stabla na koja možete objesiti jedno. Umjesto toga, pričvrstite viseću mrežu na pergolu kao što su to učinili vlasnici kuća prije vas i još uvijek imate koristi od hlada koji pergola pruža. Stalak za viseću mrežu je još jedna mogućnost.

Uz samu viseću mrežu uključite i mjesto za ljuljanje jer vanjska ljuljačka na trijemu je uz fontanu i viseću mrežu dodatni „must“ u ovako romantičnom okruženju. Vanjski životni prostori imaju koristi od puno udobnih sjedećih mjesta. Golema ljuljačka iz kolekcije Better Homes and Gardens (Walmart) savršeno je mjesto za sklupčati se uz dobru knjigu ili se opustiti i uživati u prekrasnom cvjetnom vrtu. Takav model mogu vam i Tende Istra osigurati jer imaju slične modele. Dodajte udobne vanjske jastuke u različitim koordiniranim dizajnima kako biste stvorili ultimativni kutak za čitanje u toplom vremenu. Kako postaviti viseću stolicu za sjedenje u retro stilu još je jedan mali detalj za koji ne morate samostalno brinuti ukoliko ste angažirali Tende Istra da vam pomognu srediti vanjski prostor jer će se oni pobrinuti da se sve dostavi, odradi, postavi, završi. Na vama je samo da sjednete i uživate.

Uz Tende Istra sredite vanjski prostor da bude vaša oaza opuštanja