Softver za vaš pozivni centar rješava niz problema

Ukoliko želite optimizirati vaš pozivni centar, dobro je znati koje probleme rješava softver pozivnog centra. Stoga danas donosimo neke odgovore na to pitanje.

Dobar softver za vaš pozivni centar riješiti će ove probleme:

  • Spora korisnička podrška

Pružanje podrške na više kanala pomaže u poboljšanju vremena rješavanja zahtjeva.

  • Loša kvaliteta usluge

Softver za pozivni centar može poboljšati transparentnost korisničke službe. Zahvaljujući naprednim značajkama kao što je snimanje poziva, ugrađeni softver za upravljanje odnosima s klijentima i interne bilješke, agenti mogu biti jasno upućeni u sve bitne činjenice kada pomažu klijentima. Na primjer, dok je klijent na čekanju, agent može pregledati podatke za kontakt pozivatelja i sve prethodne interakcije koje je imao s tvrtkom. Čineći to, bit će bolje informirani o prošlim problemima koje je korisnik prijavio i moći će pružiti personaliziraniju uslugu s više znanja.

  • Usmjeravanje poziva

Softver za pozivni centar također koristi pametno usmjeravanje poziva. U biti, pametno usmjeravanje poziva pozivatelje usmjerava agentu koji je najopremljeniji da im pomogne. Na primjer, recimo da je klijent prethodno nazvao i razgovarao s agenticom (nazovimo je Jasna) o svom problemu. Ako ponovno nazovu, Jasna bi bila najspremnija da im pomogne jer bi znala koji su koraci poduzeti da se riješi korisnikov upit. Temeljitim naprednim značajkama poput ove agenti mogu poboljšati kvalitetu usluge koju pružaju i istovremeno poboljšati zadovoljstvo kupaca.

  • Nedostatak mogućnosti podrške

Nisu svi klijenti voljni čekati odgovor putem e-pošte i nisu svi korisnici zadovoljni korištenjem naprednih tehnologija kao što su društveni mediji i chat uživo. Kao takvo, važno je udovoljiti svim svojim kupcima. Pružanjem podrške “stare škole” putem telefona svim svojim klijentima dajete priliku da stupe u kontakt s vama.

  • Nedostatak pregleda usluge

Napredni softver za pozivni centar daje vam pregled vaše telefonske podrške. Značajke analitike i izvješćivanja omogućuju vam da vidite statistiku korištenja i metrike kao što su broj dolaznih i odlaznih poziva, broj prekinutih poziva, prosječno vrijeme čekanja, prosječna duljina poziva i više. Povremeno pregledavanje ove statistike može vam pomoći da identificirate područja poboljšanja.